Glasvezel

AFL Fiber Scoping

 

 

 

Met de Fiber Scope oplossingen van AFL zijn glasvezel connectoren (ferrule), op een oog-veilige manier, perfect te controleren of deze voldoende schoon zijn en geen afwijkingen vertonen. Alleen dan ben je er zeker van dat kostbare glasvezel verbindingen optimaal blijven presteren. Onmisbaar bij installaties, onderhoud en het oplossen van storingen.

Tevens snel en eenvoudig MPO connectoren scopen met auto-focus en auto centering functionaliteit. Controleer de resultaten middels een pass/fail functie.

AFL OTDR FlexScan Series

Met de FlexScan series van AFL worden OTDR testen een fluitje van een cent.

De AFL FlexScan FS200 OTDR meter met SmartAuto en Linkmap is DE OTDR tester voor SM fibers. Door het compacte design en de razendsnelle analyze een must voor een ieder die veel met Singlemode glasvezel te maken heeft.

Het paradepaardje van AFL is de FlexScan FS300 QUAD OTDR meter.  Hiermee test je zowel Multimode, Singlemode, PON en Point-to-point netwerken.

ALM - Glasvezelnetwerk Infrastructuur Assurance

 

ALM- Glasvezelnetwerk Infrastructuur Assurance

 

 

 

24/7 monitoring van uw glasvezel verbindingen middels de Advanced Link Monitor van ADVA. Krijg inzicht in breuken op uw glasvezeltrajecten inclusief visuele weergave in GIS systemen. Bescherm uw fibers tevens tegen aftappen door alarmering ten tijde van intrusion.