NetAlly Handheld Testers voor Draadloze Netwerken

NetAlly Handheld Testers voor Draadloze Netwerken

NetAlly EtherScope® nXG

 De Draagbare netwerkexpert

Multi-technologie, alles-in-één draagbare netwerkanalyzer die ingenieurs en technici in staat stelt om sneller meer werk te verzetten, van implementatie tot onderhoud en documentatie van hun voortdurend veranderende Wi-Fi-, Bluetooth/BLE- en Ethernet-toegangsnetwerken.

Met zijn eenvoudige bediening, maar uitgebreide zichtbaarheid en de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot en controle te hebben over EtherScope nXG, kunnen ingenieurs volledig gebruik maken van en samenwerken met "lokale handen" van veldtechnici op afgelegen locaties om probleemoplossing te versnellen.

De eerste draagbare analyzer in de branche voor Wi-Fi 6/6E-onderzoek (met AirMapper™ Site Survey), probleemoplossing, analyse en beveiligingsaudits.

AirCheck™ G3 Pro

Wi-Fi 6 Draadloze Analyzer

Een intuïtieve gebruikersinterface biedt bruikbare informatie, waardoor draadloze beveiligingsaudits, netwerkimplementatie, probleemoplossing en validatie worden versneld en vereenvoudigd.

AirCheck G3 Pro is de meest kosteneffectieve hardwaregebaseerde oplossing voor site-surveys voor Wi-Fi 6/6E-netwerken. Het biedt netwerkprofessionals van elk vaardigheidsniveau volledige en nauwkeurige informatie om Wi-Fi-implementaties en wijzigingen te inventariseren en te valideren, draadloze connectiviteits- en prestatieproblemen snel op te lossen, de afhandeling van storingsmeldingen te versnellen en ervoor te zorgen dat uw Wi-Fi-netwerk voldoet aan de behoeften van eindgebruikers.

Met krachtige tools die geschikt zijn voor draadloze ingenieurs, maar gebruiksgemak bieden voor technici en externe "slimme handen", maakt AirCheck G3 Pro uw hele team productiever.

AirMapper™ Site Survey

Met native ondersteuning voor Wi-Fi 6 en 6 GHz op AirCheck™ G3 en EtherScope® nXG.

  • Maak visuele heatmaps van belangrijke prestatie-indicatoren in het Link-Live samenwerkings-, rapportage- en analyseplatform of AirMagnet Survey PRO op basis van locatiegegevens verzameld met een AirCheck G3 of EtherScope nXG.
  • Met de introductie van Wi-Fi 6/6E is de manier waarop WLAN-validatie en probleemoplossing worden uitgevoerd veranderd. Nieuwe technologieën die zijn ontworpen om de verkeersbeheerefficiëntie te verbeteren en ondersteuning te bieden voor het 6 GHz-bereik, stellen hogere doorvoer en betere prestaties mogelijk in omgevingen waar een hoge gebruikerscapaciteit vereist is. Dit vereist nieuwe technologie om deze netwerken te testen en te valideren.
  • De AirCheck G3 of EtherScope nXG met hun ingebouwde Wi-Fi 6/6E-radios stellen u in staat om zowel actieve als passieve Wi-Fi 6/6E-surveys uit te voeren.

NetAlly Test Accessoire

Vertaling: Pocket iPerf Server

Het valideren van de doorvoersnelheid van uw netwerk is essentieel en kan, indien proactief uitgevoerd, onderliggende problemen aan het licht brengen die opgelost kunnen worden om klachten van gebruikers te voorkomen. Verifieer snel en eenvoudig de prestaties op elk deel van uw netwerk met onze robuuste, zakformaat iPerf-server, zelfs wanneer u beperkte toegang hebt tot de infrastructuur. Voert dezelfde netwerkpoorttests uit als LinkSprinter en rapporteert aan Link-Live.

NetAlly LinkLive™

Rapportage- en analyseplatform

Gecombineerde resultaten, rapportage, analyse, Wi-Fi- en Bluetooth/BLE-siteonderzoek (met AirMapper™), netwerktopologie-mapping en gegevensbeheer versnellen workflows en stellen uw hele team in staat om samen te werken.

AirMapper™ Site Survey-app met InSites™ Intelligence

Creëer visuele heatmap van belangrijke prestatiegegevens in Link-Live op basis van sitegegevens verzameld met een AirCheck™ G3 of EtherScope® nXG. AirMapper is eenvoudig in gebruik en ideaal voor snelle site-onderzoeken van nieuwe implementaties, validatie van wijzigingen en prestatieverificatie.

InSites vereenvoudigt het proces van validatie en probleemoplossing van Wi-Fi-netwerken door automatisch de AirMapper Site Survey-gegevens die ter plaatse zijn verzameld te vergelijken met een reeks vooraf gedefinieerde (door de gebruiker aanpasbare) drempelwaarden, en geeft visueel aan of de test geslaagd is of niet. Met InSites is er geen expert nodig om Wi-Fi-heatmaps te analyseren en draadloze netwerkproblemen te identificeren. InSites Intelligence in Link-Live maakt het voor iedereen gemakkelijk om snel Wi-Fi-netwerkproblemen te identificeren.