NetAlly Handheld Testers voor Bedrade Netwerken

NetAlly Handheld Testers voor Bedrade Netwerken

NetAlly EtherScope® nXG

 De Draagbare netwerkexpert

Multi-technologie, alles-in-één draagbare netwerkanalyzer die ingenieurs en technici in staat stelt om sneller meer werk te verzetten, van implementatie tot onderhoud en documentatie van hun voortdurend veranderende Wi-Fi-, Bluetooth/BLE- en Ethernet-toegangsnetwerken.

Met zijn eenvoudige bediening, maar uitgebreide zichtbaarheid en de mogelijkheid om op afstand toegang te krijgen tot en controle te hebben over EtherScope nXG, kunnen ingenieurs volledig gebruik maken van en samenwerken met "lokale handen" van veldtechnici op afgelegen locaties om probleemoplossing te versnellen.

De eerste draagbare analyzer in de branche voor Wi-Fi 6/6E-onderzoek (met AirMapper™ Site Survey), probleemoplossing, analyse en beveiligingsaudits.

NetAlly LinkRunner® 10G

De Geavanceerde Ethernettester

De LinkRunner 10G is de meest kosteneffectieve oplossing voor het testen van 10M/100M, 1G, Multi-Gig en 10Gig netwerken. De LinkRunner 10G vereenvoudigt het testen en configureren van koper- en glasvezel Ethernet-netwerken en stroomlijnt workflows door essentiële functies voor installatie en probleemoplossing te combineren in één robuuste unit.

Deze volgende generatie tester op basis van Android biedt volledige validatie en probleemoplossing van netwerken, van het medium (koper/glasvezel) tot de toepassing (lagen 1-7), waardoor implementaties worden versneld, problemen sneller worden geïdentificeerd en de efficiëntie en effectiviteit van netwerkinstallateurs en operationele teams worden verbeterd.

NetAlly LinkRunner® AT

Netwerk AutoTester

Test en valideer koper- en glasvezel Ethernet-connectiviteit in minder dan 10 seconden.

De LinkRunner AT Network AutoTester biedt door de gebruiker geconfigureerde AutoTests voor een breed scala aan belangrijke taken. De snelle kabeltest en switch-identificatie van deze netwerktester vergemakkelijken snelle probleemisolatie. Testresultaten kunnen automatisch worden geüpload naar de Link-Live Cloud Service om de samenwerking tussen netwerkingenieurs en technici te verbeteren, wat zorgt voor meer zichtbaarheid van het werk en projectbeheer.

NetAlly LinkRunner® G2

Slimme netwerktester

Verbeterde AutoTest-diagnostiek voor configuratie en validatie van koper- en glasvezel Ethernet-netwerken en apparaten.

NetAlly LinkSprinter®

Een eenvoudige netwerkconnectiviteitstest van 10 seconden op koperen Ethernet-verbindingen; ideaal voor medewerkers aan de frontlinie/helpdesk.

NetAlly LinkLive™

Rapportage- en analyseplatform

Gecombineerde resultaten, rapportage, analyse, Wi-Fi- en Bluetooth/BLE-siteonderzoek (met AirMapper™), netwerktopologie-mapping en gegevensbeheer versnellen workflows en stellen uw hele team in staat om samen te werken.

AirMapper™ Site Survey-app met InSites™ Intelligence

Creëer visuele heatmap van belangrijke prestatiegegevens in Link-Live op basis van sitegegevens verzameld met een AirCheck™ G3 of EtherScope® nXG. AirMapper is eenvoudig in gebruik en ideaal voor snelle site-onderzoeken van nieuwe implementaties, validatie van wijzigingen en prestatieverificatie.

InSites vereenvoudigt het proces van validatie en probleemoplossing van Wi-Fi-netwerken door automatisch de AirMapper Site Survey-gegevens die ter plaatse zijn verzameld te vergelijken met een reeks vooraf gedefinieerde (door de gebruiker aanpasbare) drempelwaarden, en geeft visueel aan of de test geslaagd is of niet. Met InSites is er geen expert nodig om Wi-Fi-heatmaps te analyseren en draadloze netwerkproblemen te identificeren. InSites Intelligence in Link-Live maakt het voor iedereen gemakkelijk om snel Wi-Fi-netwerkproblemen te identificeren.