7Signal

7Signal platform overzicht

Voor organisaties die afhankelijk zijn van bedrijfskritische Wi-Fi om zaken te doen, is 7SIGNAL een cloudgebaseerd Wireless Network Monitoring (WNM) -platform dat het draadloze netwerk continu test op prestatieproblemen. Gevolg hiervan is dat waardoor de netwerkuptime, apparaat connectiviteit en netwerk-ROI worden gemaximaliseerd. In tegenstelling tot andere providers, die het netwerk van binnen naar buiten op infrastructuurniveau monitoren en beheren, opereert 7SIGNAL aan de rand van het netwerk, bewaakt het de "lucht" en legt het de gebruikerservaring vast van het apparaat van de gebruiker. Het 7SIGNAL-platform wordt modulair aangeboden op basis van de kritieke behoeften van uw organisatie.

Modules

De oplossing van 7Signal bestaat uit een combinatie van twee modules te weten Mobile Eye en Sapphire Eye. Deze twee oplossingen zijn perfect los van elkaar te gebruiken maar ook zeker in een combinatie.

  • Sapphire Eye ™ is een ultramoderne Wi-Fi-sensor ontwikkeld en gepatenteerd door 7SIGNAL. Sapphire Eye-hardware sensoren worden op locatie geïnstalleerd en zijn uniek ontworpen om de draadloze netwerk kwaliteit op afstand te meten door toegang te krijgen tot cloud gebaseerde software.
  • Mobile Eye ™ is een Software as a Service (SaaS) -applicatie ontwikkeld en gepatenteerd door 7SIGNAL. Mobile Eye wordt geïnstalleerd op het draadloze apparaat van de eindgebruiker en stelt organisaties in staat het draadloze netwerk continu te monitoren vanuit het perspectief van de eindgebruiker, zodat de prestaties van applicaties en draadloze apparaten worden geoptimaliseerd.

Mogelijkheden