Test- en Meetapparatuur

Meten is weten! Bij TrueCom zijn we jouw partner voor producten die jouw leven makkelijker maken. We leveren diverse producten en oplossingen voor het testen en meten van glasvezel, draadloze, en bedrade netwerken en prestaties van netwerken en applicaties. Daarnaast bieden we jou hand-on training, test- en meetdiensten, zodat je het maximale uit je netwerkoplossingen kunt halen.

Bij TrueCom geloven we in het belang van jouw kennis en vaardigheden. Daarom bieden we je hand-on training aan voor onze producten en oplossingen. Onze ervaren trainers staan voor je klaar om je praktische instructies en begeleiding te geven, zodat je jouw netwerkapparatuur efficiënt kunt installeren, configureren en beheren.

Producten & Oplossingen

NetAlly Handheld Testers voor Draadloze Netwerken

Het volledige assortiment interoperabele wi-fi-netwerktest- en onderzoeksoplossingen van NetAlly stelt netwerkprofessionals in staat om op een effectievere manier 802.11 en Bluetooth/BLE draadloze LAN's te ontwerpen en implementeren voor optimale prestaties, beveiliging en naleving. Het AirMapper™-ecosysteem van tools versnelt en vereenvoudigt essentiële taken, variërend van planning, implementatie en validatie tot voortdurende probleemoplossing en optimalisatie van netwerken.

NetAlly Handheld Testers voor Bedrade Netwerken

NetAlly's volledige assortiment draagbare Ethernet/IP-test- en analysehulpmiddelen biedt innovatieve en betrouwbare netwerkzichtbaarheid in de palm van je hand. Onze gebruiksvriendelijke tools vereenvoudigen de complexiteit van netwerktesten en bieden directe zichtbaarheid voor efficiënte probleemoplossing. We helpen technici ter plaatse om netwerkconnectiviteit binnen minder dan 10 seconden te valideren, wat de productiviteit verbetert en de gebruikerservaring ten goede komt.

NetAlly AirMagnet

Van planning en implementatie tot doorlopende probleemoplossing van netwerken, de AirMagnet-netwerktools bestrijken de gehele levenscyclus van WLAN.

Cloud gebaseerde Wifi Monitoring

Het leveren van inzichten, controle en prestaties van het bedrijfs wifi netwerk aan de mensen en apparaten die deze het meest nodig hebben.

Netwerk, Security & Applicatie Prestatie Monitoring

Netwerkmonitoring, applicatieprestaties en oplossingen voor het waarborgen van de gebruikerservaring. Voor elke omgeving, elke cloud, elk netwerk, elke dienst.

Glasvezel Test & Inspectie

Om een goede glasvezelnetwerkinstallatie te waarborgen, is het belangrijk om de industriestandaarden en -richtlijnen te volgen, zoals die van de Fiber Optic Association (FOA) en BICSI. Daarnaast is het essentieel om technici op te leiden in de juiste installatietechnieken en het gebruik van hoogwaardige materialen en gereedschappen. Op die manier kan een succesvolle installatie worden gegarandeerd en kan een betrouwbaar glasvezelnetwerk worden behouden.