Professional Services en Diensten

Bij ons kun je rekenen op betrouwbare ondersteuning! Met onze eigen 24/7 serviceorganisatie staan we 365 dagen per jaar voor je klaar. We begrijpen dat jouw behoeften uniek zijn, daarom hebben we een breed scala aan diensten, services en trainingen ontwikkeld die perfect aansluiten bij jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan wifi site survey's, kabelmetingen en trainingen om ervoor te zorgen dat jouw netwerk optimaal presteert.

We zijn flexibel en passen onze diensten graag aan op jouw specifieke eisen. Of je nu advies nodig hebt, technische ondersteuning zoekt of een op maat gemaakte oplossing wilt, wij staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden verder te bespreken. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te helpen het beste uit jouw netwerk te halen.

Professionele Services & Diensten overzicht

Wifi Site Survey

Een goed functionerend draadloos netwerk begint met een solide design. We begrijpen dat een zorgvuldige planning of site survey van essentieel belang is om u geld, tijd en problemen te besparen. Onze engineers hebben uitgebreide ervaring in het uitvoeren van deze metingen. Met hun expertise zorgen ze ervoor dat uw draadloze netwerk optimaal ontworpen wordt. U kunt vertrouwen op TrueCom voor een succesvolle implementatie en een probleemloze werking van uw draadloze netwerk.

Installatie en Configuratie

Bij TrueCom zorgen wij ervoor dat nieuwe netwerkinstallaties snel en betrouwbaar worden opgeleverd. Wij controleren het gehele proces om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt.

Onderhoud en Reparatie

Wanneer een storing op je systemen services doen uitvallen wil je dat er direct actie wordt ondernomen. Bij TrueCom kun je rekenen op uitstekend onderhoud en support voor je systemen. Als servicepartner zijn we 24/7 bereikbaar om storingen te verhelpen. We staan voor je klaar met levering van reserveonderdelen en onsite engineers binnen vier uur. Op die manier minimaliseren we de downtime van je systemen.

Staging en Testen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Onze engineers zorgen voor een grondige staging en testfase, waarbij alle systemen zorgvuldig worden getest en geoptimaliseerd. Op deze manier minimaliseren we mogelijke problemen en zorgen we ervoor dat je netwerk probleemloos en efficiënt functioneert. Bij TrueCom streven we ernaar om elke implementatie tot in de puntjes voor te bereiden, zodat je kunt vertrouwen op een succesvol resultaat.

Glasvezeltraining

Breng je kennis op het gebied van glasvezel op niveau en leer omgaan met AFL glasvezel Testen & Inspectie apparaten. Je krijgt niet alleen theoretische kennis over veelvoorkomende termen en begrippen, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan de praktische kant van het werken met glasvezel. Door de juiste vaardigheden te leren, kun je op een efficiënte en veilige manier werken met glasvezel. Of je nu nieuw bent in de sector of je vaardigheden wilt verbeteren, deze training biedt een waardevolle leerervaring om je kennis en begrip van glasvezel te vergroten.