Virtuele Netwerken

Compromisloos uitrol van NFV met ADVA Ensemble Pure-Play Virtualisatie

ADVA Optical Networking leidt de virtualisatie transformatie in carrier-class netwerken met de krachtige ADVA Ensemble-oplossing. De ADVA Ensemble productsuite ondersteunt ‘pure-play’ virtualisatie – geen vendor lock-in en ongekende keuzevrijheid. Dat betekent een breed aanbod van software, de keuze van hardware en de keuze van de locatie. Met pure-play virtualisatie hebben dienstverleners ook de mogelijkheid om weer te kiezen zodra een betere oplossing beschikbaar komt of de behoeften van de business verandert.


Een dynamische en schaalbare omgeving voor nieuwe inkomstenstromen

De ADVA Ensemble-oplossing levert belangrijke virtualisatie tools voor ieder carrier-class dienstverlener die hiermee op hun beurt een aanzienlijke kosten besparing en snel nieuwe inkomsten zal weten te realiseren. Met behulp van krachtige analytics en traffic flow oplossingen, helpt de ADVA Ensemble productsuite dienstverleners bestaande IP-netwerken te benutten: met de nieuwe virtuele middelen een zeer schaalbare en dynamische en uniforme virtuele service levering omgeving te creëren.

Automatisering en Orkestratie in de Metro Edge

Met de ADVA Ensemble-oplossing kunnen dienstverleners de orkestratie van service en levering optimaliseren met prestaties die wedijveren met geharde machines. Gevirtualiseerde dienstverlening maakt het mogelijk op een zeer rendabele manier nieuwe services aan te maken en te leveren evenals snelle reactie op eindklant serviceaanvragen wijzigen. Door de invoering van de automatisering, open API's en orkestratie in de metro edge, transformeert de ADVA’s Ensemble productsuite de manier waarop dienstverleners netwerkservices: maken, leveren en verkopen.

Video's


ADVA Ensemble Explained


ADVA Ensemble Connector

Data Sheets:

Suite Overview

Connector

Orchestrator

Meer weten?

Neem contact met ons op:

mail: tcl@truecom.com

Tel.: +31(0)35-5399770