Glasvezel Infrastructuur Monitoring – concept

Glasvezelmonitoring is van cruciaal belang voor de digitale infrastructuur, omdat glasvezelnetwerken de basis vormen van onze communicatie- en datadiensten op het werk en in ons sociale leven.

Een enkele glasvezelverbinding kan duizenden klanten en bedrijven verbinden, dus de impact van een defecte glasvezel kan enorm zijn en vereist directe actie. Handmatige foutisolatie is tijdrovend en er is geen ruimte voor vertraging.

Zonder glasvezelmonitoring kunnen storingen onnodig lang duren en aanzienlijke negatieve gevolgen hebben voor eindklanten. Een investering in proactieve glasvezelmonitoring-oplossingen, die de integriteit van het glasvezelnetwerk meten, helpt storingen efficiënt te isoleren en gerichte actie te ondernemen. Dit verkort de reparatietijd drastisch en voorkomt onnodige sitebezoeken.

Een nieuw tijdperk voor Glasvezelmonitoring

De introductie van de Advanced Fiber Monitoring (ALM) markeert een nieuw tijdperk voor glasvezelmonitoring. De ALM maakt het simpel en betaalbaar voor elk type glasvezelnetwerk, waar eerdere technologieën te duur, groot of onpraktisch waren. Het biedt kostenefficiënte en compacte oplossingen voor breed gebruik in verschillende sectoren.

Open voor integratie met GIS systemen

De ALM biedt naadloze ondersteuning voor GIS-systemen, waaronder OSPInsight®, Cocon, NetGeo, CableScout, ConnectMaster en ADVA's Fiber Director. Het kan eenvoudig en snel worden geïntegreerd in bestaande workflow processen, waardoor het gemakkelijk samenwerkt met deze systemen.

ALM Glasvezelmonitoring

Product Informatie

ALM Series

Service-agnostische, inline-monitoringoplossing (DWDM) voor point-to-point (Darkfiber) en point-to-multipoint (PON) architecturen.

ALM - Kabinetdeur Sensor

Op vezels gebaseerde passieve sensor voor detectie van toegang op afstand

ALM - Watersensor

Herbruikbare sensor voor het detecteren van vochtigheid in buitenkasten.

Neem contact met ons op voor een Demo

Maak een vrijblijvende afspraak. Ons team helpt je graag!

Neem direct contact met ons op

+31 (0)35 - 53 99 770

Of mail ons uw vraag en wij nemen snel contact met je op

tcl@truecom.com