Datacenter Interconnect (DCI)

Datacenter Interconnect (DCI) is een oplossing om de capaciteit en veiligheid van gegevensoverdracht tussen uw datacenters te vergroten.

Met behulp van WDM-technologie wordt het mogelijk om bestaande glasvezel optimaal te benutten door meerdere datasignalen tegelijkertijd te verzenden, waardoor de transmissiecapaciteit wordt vergroot zonder extra kabels te hoeven leggen.

DCI biedt een hoog beveiligingsniveau door uw gegevens te versleutelen tijdens de overdracht, waardoor alleen de juiste partijen toegang hebben tot de informatie en onbevoegden worden geweerd.

DCI is een efficiënte, veilige en kosteneffectieve manier om gegevens tussen datacenters over te dragen. Het wordt met name gebruikt in sectoren waar hoge eisen worden gesteld aan zowel de transmissiecapaciteit als de beveiliging, zoals bij banken, verzekeraars, energiemaatschappijen, overheden en de gezondheidszorg.

Kortom, DCI biedt een betrouwbare oplossing voor bedrijven die veilig en efficiënt gegevens willen uitwisselen tussen hun datacenters.

Producten

Adtran FSP 3000 Open Terminals

Als netwerkoperator is het essentieel om openheid te omarmen om de uitdagingen van vandaag aan te pakken. Dit geeft je de vrijheid om op elk moment de beste apparatuur te implementeren en flexibel te zijn om aan veranderende behoeften te voldoen.

Adtran FSP 3000 Open Line Terminals

Open gedesaggregeerd optisch netwerken, volledige flexibiliteit en ondersteuning voor diverse technologische levenscycli op zowel het platform- als het componentniveau. DCI en Netwerk Infrastructuur OLS oplossingen.

Adtran Pluggables

Adtran's unieke pluggables serie bestaande uit: SFP+, QSFP28 en QSFP-DD pluggables voor aggregatie van 10x 1GbE over 10G, 10x 10GbE over 100G of 4x 100GbE of 2x 200GbE over 400G; Volledige tunable coherent 100ZR en auto-tuning 10/25G pluggables voor in de Access en Edge.

Secure Fibre Channel SAN

Ondersteunt 32Gb en 64Gb Fiber Channel, zeer lage latency en protocol transparantie voor een goed presenterende SAN.

Quantum Veilige Netwerken

Adtran's ConnectGuard™ technologie is uitgerust met post-quantum cryptography (PQC) en QKD om versleutelde verkeer te beschermen tegen kwantumcomputeraanvallen.

Laag 1 encryptie

Het versleutelen van datacenterverkeer op fysieke niveau is de meest veilige en efficiënte oplossing. Versleuteling van datacenterverkeer is altijd aan en volgens de hoogste encryptiestandaarden.

Goedkeuringen en Certificeringen

Encryptie volgens FIPS-140, Common Criteria (CC) en BSI.

Coherent 100ZR, Tunable 5W QSFP28 Optische Pluggables

Kost effectieve upgrade van bestaande 10G WDM naar 100G. Geschikt voor ieder apparaat met QSFP28 poorten.

Glasvezel Infrastructuur Monitoring

Real-time informatie over vezelintegriteit voor snelle detectie van storingen en verkorte reparatiecycli.