Glasvezel Netwerk en Latency Simulator

In testlaboratoria zijn glasvezel spoelen van cruciaal belang voor ingenieurs die verantwoordelijk zijn voor het nauwkeurig simuleren van glasvezelnetwerken tijdens de ontwikkeling, testen, certificeren en demonstreren van apparatuur. Door gebruik te maken van werkelijke lengtes vezels voor de respectievelijke toepassingen, kunnen kritieke prestatiefactoren zoals optische eigenschappen en latentie nauwkeurig worden gereproduceerd, waardoor belangrijke engineering- en systeemdoelstellingen kunnen worden bereikt.

M2 Optics helpt engineeringteams om deze uitdagingen op een efficiënte en professionele manier aan te pakken door op maat gemaakte oplossingen te bieden voor de behoeften van hun specifieke projecten.

De meest betrouwbare netwerk- en latency simulatoren op de markt

Fiber Lab

Bij het specificeren van uw Fiber Lab oplossing, kunt u uw voorkeuren aangeven en zal een van onze glasvezel experts u helpen bij het bepalen van de meest efficiënte configuratie voor uw specifieke behoeften. Ontwerp uw oplossing op maat door te kiezen uit:

  • Verschillende rack mount en draagbare verpakkingsstijlen
  • Alle glasvezeltypen van toonaangevende fabrikanten zoals Corning®, OFS® en Prysmian®.
  • Nauwkeurige lengtes op basis van afstand of vertragingswaarde
  • Onbeperkte configuraties

Of u nu duizenden kilometers vezel nodig heeft voor gebruik in een groot testlab of slechts een paar honderd meter voor op een evenement, wij hebben een oplossing die maximale voordelen zal bieden. Verken ons volledige Fiber Lab assortiment en ontwerp vandaag nog uw ideale oplossing.

Fiber Lab Assortiment

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je een specifieke glasvezelspoel configuratie nodig? Ons team helpt je graag!

Neem direct contact met ons op

+31 (0)35 - 53 99 770

Of mail ons uw vraag en wij nemen snel contact met je op

tcl@truecom.com