Optische Netwerken

Onze expertise in de bouw van optische netwerken is gebaseerd op jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de nieuwste technologieën en trends op dit gebied. Wij hebben een bewezen staat van dienst in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van optische netwerken voor verschillende soorten organisaties, waaronder telecombedrijven, datacenters, banken, verzekeraars, overheden, gezondheidszorg en industrieën.

Onze focus ligt op het bieden van innovatieve oplossingen die de prestaties, betrouwbaarheid en veiligheid van het netwerk verbeteren, terwijl de kosten laag worden gehouden. Wij werken nauw samen met onze partners en klanten om op maat gemaakte optische netwerk oplossingen te ontwerpen en te implementeren die voldoen aan hun specifieke behoeften en eisen.

Producten & Oplossingen

Datacenter InterConnect (DCI)

Datacenter Interconnect (DCI) is een oplossing om de capaciteit en veiligheid van gegevensoverdracht tussen uw datacenters te vergroten. Met geavanceerde encryptie-algoritmen worden gegevens versleuteld tijdens het transport waardoor vertrouwelijkheid en privacy worden gewaarborgd.

Robotics voor Datacenters en Netwerken

Robotic glasvezelswitching, een innovatieve technologie, automatiseert en optimaliseert het beheer van glasvezelverbindingen. Met geavanceerde robotica en intelligentie biedt het snelle en nauwkeurige switching tussen glasvezelverbindingen, waardoor kostbare handmatige interventie wordt verminderd. Het resultaat is een verbeterde netwerkprestatie, hogere betrouwbaarheid en verminderde downtime.

Glasvezel Infrastructuur Monitoring

Glasvezelmonitoring voor het bewaken en beheren van glasvezelnetwerken. Met real-time monitoring en analyse kunnen organisaties de prestaties van hun glasvezelverbindingen optimaliseren, storingen detecteren en proactief problemen aanpakken.

Gerelateerde Producten & Oplossingen

AFL Glasvezel Test & Inspectie

Glasvezelspoelen voor Netwerk en Latency simulatie

AFL Cleaning Tools