Datacenter Interconnect (DCI)

ADVA FSP3000 – Marktleider in Optical Networking Oplossingen

De ADVA levert met hun unieke Fiber Service Platform (oftewel FSP) 3000 toegang tot de meest innovatieve en eenvoudige Optical+Ethernet oplossing in de markt.

De FSP3000 is een Open en  Schaalbaar Wavelength Division Multiplexing (WDM) systeem speciaal ontworpen voor organisaties, bedrijven en service providers die behoefte hebben aan een flexibel, kosteffectief systeem voor het multiplexen, transporteren en beschermen van data, storage en video applicaties over dark fiber.

Het is de verbindingselement tussen uw geografisch verspreide servers, routers, switches, directors, en veel meer. De ADVA FSP3000 ondersteunt afstanden variërend van enkele honderden meters tot enkele duizenden kilometers. En het levert ultra-lage latency transmissie voor uw tijd-kritieke toepassingen.

Dankzij de unieke transmissie en multiplexing technologie gebruikt in de ADVA FSP3000 kunt u ondersteuning verwachten voor een breed scale aan protocollen met inbegrip van 16/32G Fibre Channel, InfiniBand en 25/40/100GbE en zelfs 400Gbs over één en dezelfde dark fiber.

Beveilig uw Data Transport

Een ander unieke kenmerk van de ADVA FSP3000 is de geïntegreerde encryptie en optische lijn monitoring functie. Een veilige en betrouwbare data transport tussen datacenters is hiermee gewaarborgd met de hoogste snelheid en laagste latency.

TrueCom – de mensen die Optical Networking verstaan

De ADVA FSP3000 kan worden afgestemd op uw specifieke behoefte met betrekking tot toepassing, capaciteit, afstand, protocol en typen netwerken.

De diversiteit en flexibiliteit van de ADVA FSP3000 en ons jarenlange ervaring met optische technologie, onze specialisatie, maakt het mogelijk om voor u de meest efficiënte optische oplossing te bieden volgens uw doelstellingen.

Video's

Hacking Fiber Networks

Neem contact met ons voor een Fiber Hack demo

Introducing a New Era of DCI Scalability

q

Documentatie

ADVA FSP3000 System

FSP3000 Optical Network Encryption

FSP3000 16G Fibre Channel

 

 

 

Native Digital Video Transmission

Efficient 100G Transport

Meer weten?

Neem contact met ons op:

mail: tcl@truecom.com

Tel.: +31(0)35-5399770