NetScout Netwerk, Security en Applicatie Performance Monitoring

Netwerkmonitoring, applicatieprestatie en oplossingen voor het waarborgen van de gebruikerservaring.

Netscout biedt producten aan waarmee je klachten over slecht presterende netwerken en applicaties kunt meten. Deze producten geven niet alleen inzicht in de oorzaken van trage applicaties, maar dragen ook bij aan cybersecurity. Door Netscout-producten te gebruiken, kunnen organisaties netwerkprestatieproblemen identificeren, oplossen en tegelijkertijd de algehele gebruikerservaring verbeteren. Bovendien verzamelen ze waardevolle informatie om de beveiliging van hun IT-omgeving te versterken.

Producten & Oplossingen

nGeniusONE

Real-time Netwerk- en Applicatieprestatie Zichtbaarheid

Met de nGeniusONE®-oplossing krijg je real-time zicht op je netwerk en applicatieprestaties, ongeacht de infrastructuur - of het nu gaat om een datacenter, private cloud, publieke cloud, externe kantoren of colocaties. Dankzij NETSCOUT® Smart Data biedt nGeniusONE slimmere analyses voor al je applicaties, zoals spraak, video, data, SaaS en UCaaS, zelfs als je ze vanaf verschillende locaties benadert, zoals hoofdkantoren, regionale locaties of thuis.

nGeniusONE vormt de basis van NETSCOUT's nGenius Enterprise Performance Management-oplossing, die voortdurende netwerk- en applicatiemonitoring biedt en de gebruikerservaring garandeert voor moderne bedrijven. Met deze oplossing krijgt je IT-team inzicht in consumptiepatronen, applicatiegebruik en de algehele digitale ervaring, waardoor je beter kunt optimaliseren en plannen. Het verbetert je resourcegebruik en capaciteitsplanning, zodat je bedrijf beter kan presteren.

InfiniStreamNG Appliance

Lever superieure gebruikerservaring met verbeterde zichtbaarheid.

Organisaties die digitale transformatie omarmen, staan voor uitdagingen op het gebied van zichtbaarheid van netwerken en applicaties, ongeacht de moderne platforms die ze gebruiken. NETSCOUT biedt flexibele oplossingen met de InfiniStreamNG (ISNG) appliance, die perfect aansluiten bij de infrastructuur, zichtbaarheidseisen en budgettaire doelen van elke organisatie. Haal het maximale uit je gebruikerservaring en verbeter je zichtbaarheid met NETSCOUT.

nGeniusPULSE

Bewaak applicaties en toegang tot cruciale diensten vanuit het perspectief van de gebruiker.

nGeniusPULSE is dé monitoringoplossing voor een optimale gebruikerservaring in uw dynamische IT-omgeving. Met nGeniusPULSE houdt u grip op de beschikbaarheid, betrouwbaarheid en prestaties van uw cruciale bedrijfsdiensten in de multi-cloud. Of het nu gaat om thuiswerkers of externe gebruikers via Ethernet of wi-fi, nGeniusPULSE detecteert en voorkomt mogelijke problemen nog vóór ze de gebruikerservaring aantasten. Zorg voor een probleemloze cloudervaring met nGeniusPULSE en optimaliseer uw monitoringstrategie vandaag nog.

nGeniusEDGE Server

Ontdek de nGeniusEDGE Server - Voor slimme edge monitoring

De NETSCOUT® nGeniusEDGE Server, onderdeel van onze slimme edge bewakingsoplossing, verbetert het zicht op de gebruikerservaring vanaf de client edge tot aan de servicepunten.

Met de opkomst van hybride werkomgevingen, waarbij veel bedrijven zowel op kantoor als thuis werken, is het cruciaal voor IT-organisaties om te zorgen voor een hoogwaardige gebruikerservaring. De nGeniusEDGE Server helpt hierbij door een beter inzicht te bieden in de gebruikerservaring, zelfs op afstand.

Ontdek hoe de nGeniusEDGE Server van NETSCOUT u kan helpen bij het monitoren van uw client edge en zorg ervoor dat uw bedrijf soepel blijft draaien.