NetAlly LinkSprinter

Een eenvoudige netwerkconnectiviteitstest van 10 seconden op koperen Ethernet-verbindingen; Ideaal voor frontline / helpdeskmedewerkers.

De LinkSprinter Pocket Network Tester controleert de functionaliteit van koperen Ethernet-verbindingen en identificeert fouten in minder dan 10 seconden. De tester onthult de status van de netwerkconnectiviteit en poortinformatie en zorgt voor documentatie voor elke link. De uitgebreide AutoTester meet de PoE-spanning, voert een switchtest uit en bevestigt dat de DHCP-server actief is en reageert. De tester verifieert ook gateway / router, interne IP-service en bereikbaarheid in de cloud. In combinatie met de veilige Link-Live Cloud Service uploadt de Network Tester automatisch resultaten en maakt het annotatie van resultaten mogelijk, zodat taakbegeleiders eenvoudig de voortgang van implementatie en probleemoplossingstaken die aan hun team zijn toegewezen, kunnen beheren.

Kenmerken

  • Ontdek de dichtstbijzijnde switchnaam en poortinformatie via CDP / LLDP / EDP en verifieer de verbindingssnelheid / duplex en connectiviteit met TCP / IP-netwerken.
  • Controleer de Power-over-Ethernet (PoE) -spanning van Power Sourcing Equipment (PSE) volgens 802.3af / at-standaarden.
  • Bekijk gedetailleerde testresultaten, voeg opmerkingen toe en voer kabeltests uit met uw mobiele apparaat via een Wi-Fi-hotspot die is ingebouwd in de LinkSprinter.
  • Automatiseer rapportage en maak samenwerking mogelijk met het uploaden en beheren van testresultaten via de gratis Link-Live Cloud Service.

Mogelijkheden