NetAlly LinkSprinter

Een eenvoudige netwerkconnectiviteitstest van 10 seconden op koperen Ethernet-verbindingen; Ideaal voor frontline / helpdeskmedewerkers.

De LinkSprinter Pocket Network Tester controleert de functionaliteit van koperen Ethernet-verbindingen en identificeert fouten in minder dan 10 seconden. De tester onthult de status van de netwerkconnectiviteit en poortinformatie en zorgt voor documentatie voor elke link. De uitgebreide AutoTester meet de PoE-spanning, voert een switchtest uit en bevestigt dat de DHCP-server actief is en reageert. De tester verifieert ook gateway / router, interne IP-service en bereikbaarheid in de cloud. In combinatie met de veilige Link-Live Cloud Service uploadt de Network Tester automatisch resultaten en maakt het annotatie van resultaten mogelijk, zodat taakbegeleiders eenvoudig de voortgang van implementatie en probleemoplossingstaken die aan hun team zijn toegewezen, kunnen beheren.

Kenmerken

  • Ontdek de dichtstbijzijnde switchnaam en poortinformatie via CDP / LLDP / EDP en verifieer de verbindingssnelheid / duplex en connectiviteit met TCP / IP-netwerken.
  • Controleer de Power-over-Ethernet (PoE) -spanning van Power Sourcing Equipment (PSE) volgens 802.3af / at-standaarden.
  • Bekijk gedetailleerde testresultaten, voeg opmerkingen toe en voer kabeltests uit met uw mobiele apparaat via een Wi-Fi-hotspot die is ingebouwd in de LinkSprinter.
  • Automatiseer rapportage en maak samenwerking mogelijk met het uploaden en beheren van testresultaten via de gratis Link-Live Cloud Service.

Mogelijkheden

Koppel uw LinkSprinter met uw mobiele apparaat voor gedetailleerde informatie over:

  • Poortnaam
  • Naam van dichtstbijzijnde switch, poortnummer en verbindingssnelheid
  • PoE-spanning
  • DHCP-server, DNS-server en gateway-adres
  • Model
  • Serveradressen

De LinkSprinter kan de werkelijke verbindingssnelheid testen tegen de geadverteerde snelheid van een switch. Eerst zal de Link Test LED geel worden, wat een waarschuwing aangeeft. Vervolgens kunnen gedetailleerde testresultaten worden verkregen via Link-Live en worden de geadverteerde versus de daadwerkelijke verbindingssnelheid weergegeven wanneer een Gigabit Switch-poort alleen kan linken met 100 Mbps.

Het niet kunnen verbinden kan worden veroorzaakt door een open, short of split paar. Met behulp van de LinkSprinter kunnen gebruikers het probleem verder oplossen door een kabeltest uit te voeren.

De LinkSprinter is ontworpen als een persoonlijk hulpmiddel waarmee organisaties efficiënter kunnen worden bij het identificeren van problemen en het escaleren van probleemtickets vanaf de pc-helpdesk.

Geef uw volledige personeel de outfit - Teampakketten bevatten hoeveelheden van 5 of 10 eenheden tegen een gereduceerde prijs. (Zie modellen en accessoires voor meer informatie).

Opmerking: het LinkSprinter-holster wordt apart verkocht.

Controleer het verbindingspad tussen de wandaansluiting en de switchpoort met behulp van de LinkSprinter. LinkSprinter identificeert de naam van de switch en het poortnummer door het CDP / LLDP-pakket van de switch te analyseren. De tester kan het verbindingslampje op de switchpoort knipperen waarmee het is verbonden, zodat gebruikers het volledige connection path (verbindingspad) kunnen identificeren.