NetAlly LinkRunner G2

Slimme netwerktester

De LinkRunner G2 Smart Network Tester vereenvoudigt netwerkvalidatie en de configuratie van koper- en glasvezel Ethernet-netwerken, stroomlijnt workflows door essentiële installatie- en belangrijke functies te combineren in één tester. De LinkRunner G2 heeft een intuïtief ontwerp dat op Android gebaseerde apps uitvoert met smartphone-achtige functies. Deze innovatieve tester kan de efficiëntie en effectiviteit van netwerkactiviteiten helpen verbeteren door de netwerkimplementatie en probleemidentificatie te versnellen.

Belangrijkste kenmerken

  • Ontdek de dichtstbijzijnde switchnaam en poortinformatie via CDP / LLDP / EDP en verifieer de verbindingssnelheid / duplex en netwerkconnectiviteit met AutoTest.
  • Valideer tot 90 W Power over Ethernet (PoE) PSE in één AutoTest – dit is handig tijdens IoT-, VoIP- en Wi-Fi-implementatie.
  • Installeer en voer favoriete Android-apps uit voor snelheidstesten (speedtests), apparaat configuratie en workflow beheer met smartphone-achtige functies.
  • Automatiseer rapportage en maak samenwerking mogelijk door het uploaden en beheren van testresultaten in Link-Live Cloud Service.

Mogelijkheden