NetAlly iPerf Test Accessoire

Wifi is een complexe technologie maar dat betekent niet dat je een expert hoeft te zijn om het te testen.

Vereenvoudig het valideren van netwerk prestaties met behulp van de Testaccessoire iPerf Server in zakformaat. Hiermee elimineer je het lastige proces van het configureren van een iPerf server en maakt het eenvoudiger om de netwerk doorvoersnelheid te meten, zelfs als u beperkte toegang tot de infrastructuur heeft. Het Testaccessoire helpt met het vereenvoudigen van dit proces door een plug-en-play oplossing te bieden waarmee u snel de prestaties binnen elk segment van het netwerk kunt valideren. Voeding van het testaccessoire kan via PoE of via AA-batterijen.

Kenmerken

  • Dient als een onafhankelijke iPerf Server
  • Meet upload, download en TCP/UDP doorvoersnelheden, pakketverlies en jitter.
  • Vereenvoudigt het instellen en configureren van een iPerf Server
  • Biedt een robuuste iPerf Server voor 24/7 gebruik lokaal of op externe locaties.
  • Biedt eenvoudige netwerkpoort testen (Power-over-Ethernet, Link, DHCP, DNS, Gateway en Internet) en stuurt de resultaten naar link-live.com

Mogelijkheden

Het Testaccessoire is een iPerf Server in zakformaat waarmee u snel een eenvoudig de doorvoersnelheid kunt meten binnen ieder deel van uw netwerk. Het biedt inzicht in de TCP/UDP doorvoersnelheid, pakketverlies en zelf jitter.

Met behulp van het Testaccessoire hoeft u niet langer uw eigen iPerf Server te configureren. Sluit het apparaat gewoon aan op een ethernetpoort op een willekeurig deel van uw netwerk en hij is klaar voor gebruik.

Het Testaccessoire is ontworpen om continu operationeel te zijn. Door hem aan te sluiten op een ethernetpoort met PoE kan de tool nooit zonder stroom komen te zitten en heeft u er geen omkijken meer naar. Telkens wanneer u een test moet uitvoeren wordt het Testaccessoire automatische “wakker” en voorziet op deze manier in 24/7 beschikbaarheid.

 

Soms kan het ingewikkeld en lastig zijn om netwerkprestaties van een externe locatie te meten en te valideren. Dit wordt zelfs uitermate lastig als er geen beschikbare hulpkrachten beschikbaar zijn op deze externe locaties. Dit probleem verdwijnt indien u de Testaccessoire simpelweg aansluit op een van uw externe sites en achterlaat. Zelfs als de externe locaties binnen een ander subnet opereren kunt u nog steeds uw netwerk doorvoersnelheid meten en valideren.