NetAlly Handheld Tools

NetAlly EtherScope nXG

 

 

De EtherScope nXG Portable Network Expert is het nieuwe paradepaardje van Netally voor het testen en analyseren van koper-, glasvezel- en Wi-Fi-netwerken. De tester bevat meerdere applicaties die speciaal zijn ontwikkeld voor netwerkdetectie, -meting en -validatie. Daarnaast kan hij perfect worden ingezet voor de implementatie, het onderhoud en de documentatie van steeds veranderende netwerken.

NetAlly LinkRunner G2

 

 

LinkRunner G2 ondersteunt netwerk professionals bij het uitvoeren van hun taak, van begin tot eind. Dus niet alleen de netwerktesten, maar de gehele workflow – Een ticket ontvangen, documentatie nalezen, het netwerk testen, testgegevens automatisch opslaan en zélfs fabrikant specifieke apps gebruiken. Gebruik de Ethernet test functionaliteit voor koper & fiber links.

NetAlly LinkRunner AT2000

 

 

De snelste en meest complete koper & fiber (802.1x) netwerktester met wiremap en rapportage functionaliteit.

De LinkRunner AT is een “Instant-ON” profiel-gebaseerde netwerk autotester om koper en fiber links te kunnen testen. De tester valideert en documenteert binnen enkele seconden connectiviteit met tot wel 10 (locatie-specifieke) services en apparaten op een Gigabit (Gb) netwerk.

 

NetAlly LinkSprinter

 

 

De betaalbare pocket ethernet- en kabeltester die eventuele fouten in minder dan 10 seconden detecteert. Het kleine broertje van de LinkRunner familie.