AFL Glasvezel Inspectie

Het is een feit dat vervuiling van glasvezelconnectoren een belangrijke oorzaak is van netwerk problemen en zelfs netwerkuitval. De AFL Fiber Inspectie apparaten stellen netwerk engineers en overig personeel in staat om fiberconnectoren en aansluitpunten op een veilige manier te inspecteren. Tevens krijgt u op deze manier inzicht in de effectiviteit en kwaliteit van schoonmaak procedures ten aanzien van glasvezelconnectoren en aansluitingen.

AFL biedt kostenbesparende glasvezel microscopes met geïntegreerde veilige infraroodfilters die het risico van het bekijken van een “live” vezel minimaliseren. Daarnaast biedt AFL Video Inspectie producten waarin geen direct optisch pad tussen de glasvezel en het oog van de gebruiker aanwezig is. Deze producten maken gebruik van een video signaal pad (vergelijkbaar met een draagbare video recorder) en zetten het optische beeld om in een veilig video beeld met hoge resolutie.

Maak hieronder een keuze uit de verschillende Glasvezel inspectie Tools…

FOCIS Lightning Multi-Fiber Connector Inspectie system

Focis Lightning is een compacte, stand-alone, glasvezel inspectie tool die in minder dan 2 seconden het volledige MPO connector (of patch aansluiting) beeld vastlegt. Een knop biedt auto-fucus, centrering en pass/fail analyze voor de connector EN op individueel glasvezel niveau. De tester kan een MPO inspectie taak van 24 vezels uitvoeren in minder dan 15 seconden! Resultaten van de meting kunnen gemakkelijk worden gedeeld middels USB, WiFi of Bluetooth.

Meer info....

FOCIS Flex glasvezel connector inspectie

FOCIS Flex maakt glasvezel connector inspectie eenvoudig, snel en gemakkelijk. Met een druk op de knop stelt FOCIS Flex automatisch scherp, centreert het beeld, geeft het beeld van de connector weer en legt de resultaten vast. Automatisch worden tot 10.000 afbeeldingen op het apparaat opgeslagen. Tevens kan de data worden overgezet via USB of Bluetooth.

Lees meer…