AFL Optische Verlies Testers

AFL biedt een volledige reeks optische verlies testapparatuur aan.

Optische Verlies Testers

AFL biedt een volledig assortiment OLTS-testers voor optische verlies testen. Deze testers zijn ontworpen om de signaalverliesmetingen en prestaties van optische netwerken te testen en te valideren. Ze bieden nauwkeurige metingen van demping, reflectie en vezellengte om de integriteit en kwaliteit van de vezelverbindingen te controleren. Het assortiment omvat verschillende modellen en functies om te voldoen aan de behoeften van verschillende toepassingen en omgevingen.

Optische Powermeters

AFL biedt een volledig assortiment optische powermeters om FTTx-implementaties, vezelnetwerktesten, certificeringsrapportage en basisvermogensmetingen te ondersteunen. Lees hieronder meer over onze draagbare testers.

Optische Lichtbronnen

AFL biedt een volledig assortiment lichtbronnen voor het testen van single-mode en/of multimode vezelnetwerken. Lees hieronder meer over onze oplossingen voor het testen van telecommunicatie- en breedbandnetwerken, FTTx-systemen, LAN/WAN-netwerken en meer.

Bronnen met wave ID zenden twee of meer golflengtes tegelijk uit, waardoor de testtijd wordt verkort en gebruikersfouten worden verminderd bij gebruik van een AFL wave ID vermogensmeter.

Producten

AFL Optische Verlies Testsets

AFL Optische Powermeters

AFL Optische Lichtbronnen