Glasvezel Test & Inspectie

Wat AFL’s test- en inspectieapparatuur uniek maakt, is de combinatie van geavanceerde technologie en betrouwbaarheid. AFL staat bekend om het leveren van hoogwaardige producten die voldoen aan de strenge eisen van de glasvezelindustrie.

Een belangrijk kenmerk van AFL’s apparatuur is de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de metingen. Met behulp van geavanceerde technologieën kunnen de testers van AFL zeer nauwkeurige glasvezeltesten uitvoeren, zoals het meten van demping, reflectie en signaalkwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de installatie correct wordt geëvalueerd en de prestaties van het glasvezelnetwerk worden geoptimaliseerd.

Daarnaast biedt AFL’s inspectieapparatuur geavanceerde mogelijkheden voor het controleren en reinigen van optische connectoren. Dit is van cruciaal belang omdat vuil en verontreinigingen de prestaties van een glasvezelverbinding kunnen beïnvloeden. AFL’s inspectieapparatuur maakt gebruik van geavanceerde optische technologieën om onvolkomenheden en vervuiling te detecteren, waardoor technici snel en effectief problemen kunnen identificeren en oplossen.

Bovendien staat AFL bekend om zijn duurzame en gebruiksvriendelijke ontwerpen. De apparatuur is robuust en kan tegen ruwe omgevingen, waardoor technici erop kunnen vertrouwen dat ze betrouwbaar werken, zelfs in veeleisende situaties. Daarnaast worden de testers en inspectieapparatuur van AFL geleverd met intuïtieve interfaces en gebruiksvriendelijke functies, waardoor technici efficiënt en effectief kunnen werken.

TrueCom begrijpt dat technici de juiste training en kennis nodig hebben om effectief gebruik te maken van de aangeboden testers. Daarom bieden we trainingen aan waarbij technici leren hoe ze deze testers optimaal kunnen gebruiken. Op die manier kunnen ze hun vaardigheden verbeteren en het maximale uit de apparatuur halen.

Bij TrueCom streven we ernaar om elke glasvezelnetwerkinstallatie succesvol te implementeren en de kwaliteit ervan te waarborgen. Met onze expertise, hoogwaardige producten en trainingen zorgen we ervoor dat uw glasvezelnetwerk betrouwbaar blijft en voldoet aan de hoogste standaarden in de industrie.

Producten & Oplossingen

AFL OTDR en Troubleshooters

De AFL optische tijddomeinreflectometers (OTDR's) en foutopsporingsapparaten zijn compact en prestatiegericht en certificeren nieuwe glasvezelinstallaties en lokaliseren fouten in bestaande glasvezelnetwerken. De eenvoudige bediening maakt van zelfs een beginner een testexpert.

AFL Glasvezel Inspectie

AFL heeft een complete reeks snelle, eenvoudig te gebruiken gereedschappen die glasvezelaansluitingen inspecteren en schoonmaken. Het gebruik ervan elimineert de hoofdoorzaak van storingen in het netwerk - vuile connectoren!

AFL Optische Loss Testers

AFL optische powermeters, lichtbronnen en testkits zijn noodzakelijke instrumenten voor technici die aan glasvezelnetwerken werken om de gezondheid van glasvezelnetwerken te waarborgen.

AFL Glasvezel Cleaning

AFL heeft een complete reeks snelle, eenvoudig te gebruiken gereedschappen die glasvezelaansluitingen inspecteren en schoonmaken. Het gebruik ervan elimineert de hoofdoorzaak van storingen in het netwerk - vuile connectoren!

Gerelateerde Producten & Oplossingen

Hands-on Glasvezeltraining

Glasvezelspoelen voor Netwerk en Latency simulatie

Glasvezel Infrastructuur Monitoring