Netwerken Extreme Networks

Of u nu aan het werk bent, op vakantie of in de trein; wireless is overal. De verwachting is dat de vraag naar wireless alleen maar toe gaat nemen. Bedrijven gaan naar verwachting hun bedraade netwerken in de komende jaren vervangen door draadloze netwerken. Nieuw opgeleverde gebouwen zijn soms zelfs al 100 procent wireless. Dit levert aanzienlijke besparingen op met betrekking tot bekabeling en netwerkapparatuur. Ook vanuit de werknemer stijgt de vraag naar wireless door het toenemende gebruik van smartphones, tablets en laptops.

TrueCom heeft de oplossing! Tegenwoordig bieden wij samen met onze partner Extreme Networks (voormalig Aerohive) innovatieve oplossingen voor draadloze netwerken aan. Extreme Networks levert een unieke oplossing op het gebied van draadloze netwerken die voor iedere omgeving uitermate geschikt is. Niet voor niets heeft Apple Extreme Networks gekozen als wireless partner!

Extreme Networks heeft een nieuwe generatie draadloos netwerk ontworpen dat niet langer gebruik maakt van een dure controller. De Acces Points van Extreme Networks zijn in staat om alle communicatie met de clients zelfstandig af te handelen. Op deze manier is er een belangrijk "single point of failure" (de controller) weggenomen en wordt er een betrouwbaar en veilig netwerk gerealiseerd. Het wegnemen van de controller betekent echter niet dat er geen centraal management systeem is. Het management van de AccessPoints van Extreme Networks wordt centraal geregeld vanuit de cloud. Dit betekent dat u dus altijd en overal toegang heeft tot het beheer van uw draadloze netwerk.

Waarom een draadloos bedrijfsnetwerk van Extreme Networks?

  • Unieke architectuur zonder dure centrale controller
  • Zeer makkelijk uitbreidbaar en daarom geschikt voor grote maar ook kleine organisaties
  • Uitermate geschikt voor bedrijven met meerdere locaties vanwege gemakkelijke uitrol
  • Bijzonder geschikt voor Voice over Wifi dankzij QOS
  • Geïntegreerde mesh technologie voor optimale beschikbaarheid
  • Heldere kosten structuur

TrueCom kan u helpen bij alle aspecten van een wireless netwerk. Van het bepalen van het aantal benodigde AccessPoints middels een Site Survey tot het leveren, installeren en configureren van uw draadloos netwerk.