AirMagnet Spectrum Analyzer XT

Netwerk interferentie analyzer

Proberen om de bron van Wi-Fi-interferentie op een draadloos netwerk te achterhalen, is ‘’ Hit or Miss’’ met de verkeerde tools. AirMagnet Spectrum XT is een wifi-spectrumanalysator die een gecombineerde weergave biedt van impactanalyse van RF-interferentie op de algehele prestaties van het draadloze netwerk. Deze veelzijdige oplossing is beschikbaar in een universele USB-vormfactor en werkt op elke Microsoft Windows-notebook, netbook of tablet-pc.

 Belangrijkste kenmerken

  • Vereenvoudig het oplossen van storingen door het elimineren van de noodzaak om kronkelige lijnen te interpreteren of classificatiepatronen handmatig te matchen
  • Lokaliseer alle Wi-Fi- of niet-Wi-Fi-interferentiebronnen die in de RF-omgeving werken met de ingebouwde tool voor apparaat zoeker.
  • Geef prioriteit aan activiteiten voor probleemoplossing bij wifi-interferentie en verkort de tijd om problemen met draadloze netwerken op te sporen en op te lossen.
  • Beveilig het Wi-Fi-netwerk door ‘’ No Wireless Zones ‘’  te inspecteren en opzettelijke RF-interferentiebronnen zoals RF-stoorzenders te detecteren.

Mogelijkheden