NetAlly WiFi meetsoftware

AirMagnet Survey Pro

 

AirMagnet Survey Pro is de meest accurate en betrouwbare wireless survey oplossing voor het professioneel ontwerpen, simuleren, uitrollen en valideren van 802.11a/b/g/n/ac Wi-Fi netwerken. De wireless site survey functionaliteit van AirMagnet Survey Pro gaat verder dan alléén het valideren van Wi-Fi dekkingsgraad…het geeft inzicht in network critical performance (issues) en bespaart tijd!

AirMagnet WiFi Analyzer Pro

 

AirMagnet WiFi Analyzer Pro is de meest geavanceerde en onafhankelijke mobiele WiFi-netwerk monitoring, analyse en troubleshooting tool die er verkrijgbaar is! Zo worden beveiligingsrisico’s, kwetsbaarheden en prestatieproblemen in het draadloze netwerk automatisch gedetecteerd. AirMagnet WiFi Analyzer stelt ICT technici en engineers in staat om ad hoc lokale eindgebruikersproblemen op te lossen en bespaart organisaties en ondernemingen veel tijd.

AirMagnet Spectrum Analyzer XT

 

AirMagnet Spectrum XT is de toonaangevende professionele RF Spectrum Analyzer USB-oplossing voor de WiFi band (2.4/5/4.9GHz). Het biedt nieuw inzicht bij vragen als “Waarom presteert een ogenschijnlijk perfect WiFi-netwerk niet naar behoren?”. AirMagnet Spectrum XT maakt het mogelijk, om proactief RF-interferentie(s) die draadloze netwerken beïnvloeden, te identificeren én lokaliseren!