AirMapper™ Site Survey

Site-Survey en volledige Wi-Fi-analyse in de palm van je hand - geen laptop, geen dongel en geen verbonden apparaat.

EtherScope nXG-gebruikers kunnen nu snel en eenvoudig locatie gebaseerde wifi-metingen verzamelen en visuele heatmaps maken van de belangrijkste prestatiestatistieken in de Link-Live Cloud Service. Eenvoudig te gebruiken, de AirMapper-app is ideaal voor snelle site surveys van nieuwe implementaties, wijzigingsvalidatie en prestatiecontrole

Belangrijkste kenmerken:

  • Signaaldekking, SNR en Tx / Rx-snelheden meten
  • Valideer Wi-Fi-netwerken vanuit het oogpunt van mobiele gebruikersapparaten
  • Identificeer Acces Points en hun eigenschappen
  • Upload en visualiseer Survey resultaten op Link-Live Cloud Service

* AllyCare-ondersteuning vereist voor sommige functies.

Introductie van de nieuwe AirMapper ™ Site Survey-app voor EtherScope ™ nXG Portable Network Expert. Met AirMapper kunnen EtherScope nXG-gebruikers nu snel en gemakkelijk locatiegebaseerde Wi-Fi-metingen verzamelen en visuele heat maps maken van belangrijke prestatie (performance) statistieken in de Link-Live Cloud Service.

De AirMapper-app is ideaal voor snelle site surveys van nieuwe implementaties, wijzigingsvalidatie en performance verificatie

  •  Vul snellere en eenvoudigere wifi site surveys in met een volledig mobiel platform dat ook beschikt over diepgaande analysehulpmiddelen.
  • Voer surveys op bedrijfsniveau uit zonder dat u een dongel of een vast toestel nodig heeft.
  • Bekijk professionele SNR- en ruis (noise) metingen op een gebruiksvriendelijk handheld tester.
  • Onderzoek real-world dekking en krijg inzicht in gebruikerservaring om prestatieklachten en kostbaar herontwerp van het Wi-Fi-netwerk te voorkomen — Kijk wat de gebruiker op dat moment ervaart!
  • Samenwerken: visualiseer en deel survey gegvens via Link-Live Cloud Service (geen beperkingen voor het besturingssysteem).

 AirMapper Site Survey op EtherScope nXG biedt nauwkeurige en complete heat maps door de Wi-Fi-prestaties te meten vanuit het perspectief van andere mobiele apparaten. Gebruikers (users) kunnen de dekking van het RF-signaal in kaart brengen en de prestaties van het Wi-Fi-netwerk visualiseren op elke locatie op de verdieping. Het gemak en de draagbaarheid van deze oplossing stellen technici in staat om snel problemen op te lossen of het Wi-Fi-netwerk te valideren door de praktijkervaring van gebruikers van mobiele apparaten te meten.

Met de cloudgebaseerde Link-Live-service die krachtige visualisaties van de opgenomen gegevens creëert, kunnen gecentraliseerde ingenieurs testresultaten op afstand analyseren zonder ver te hoeven reizen.