Straalverbindingen

Wat uw ontsluitingsvraagstuk ook is, TrueCom heeft de oplossing. Door onze ruime ervaring in het installeren van point-to-point verbindingen zijn wij in staat om snel, zorgvuldig en discreet de best passende straalverbinding te installeren en te onderhouden. Door de diversiteit aan producten en technieken hebben wij voor verschillende afstanden en snelheden een passende oplossing.

Toepassingen

  • Een vaste verbinding tussen twee locaties realiseren?
  • Besparen op uw kosten door de leased Lines te vervangen door een straalverbinding?
  • Zorgen voor optimale redundantie door een straalverbinding als back-up te laten fungeren van uw glasvezelverbinding?

Dit zijn allemaal redenen om te kiezen voor een straalverbinding. De reden om voor TrueCom te kiezen is dat wij in staat zijn de verbindingen snel, professioneel en compleet aan te leggen. Dit betekent dat wij het gehele proces van site survey tot installatie voor u kunnen verzorgen. Wij maken hiervoor gebruik van speciale driepoot masten (zelfs geschikt voor licht hellende daken!) die volledig vrij op een dak kunnen worden geplaatst.  Tijdens de installatie hoeven wij voor zowel de driepoot als de eventuele kabelgoten geen gaten te boren in uw dak.

Oplossingen

Radioverbindingen leveren wij in verschillende frequenties, voor verschillende afstanden en met snelheden variëren van 10  Mbps tot wel 10 Gbps full duplex!

Uiteraard zijn de radioverbindingen beveiligd volgens de modernste technieken.

Voor al deze verbindingen werken wij samen met gerenommeerde merken die zich in het verleden bewezen hebben onder allerlei weersomstandigheden.

Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden voor een draadloze straalverbinding en bekijken welke oplossing voor u het beste is.